Advies


Naast het uitvoeringstechnische deel van het bedrijf beschikt WIHA over diverse milieutechnische- en geotechnische adviseurs. Samen met de opdrachtgever komen zij tot deskundige en praktische oplossingen voor de specifieke situaties waarvoor advies vereist is. Naast het aanbod van diensten zoals dat op deze site beschreven wordt,
is WIHA Grondmechanica steeds bereid met u mee te denken over problemen op ons vakgebied. Door onze talrijke relaties en onze eigen expertise komen wij samen met u tot een juiste oplossing.

Geohydrologie


Bij het bouwen in de ondergrond is deskundig advies wat betreft het grondwater vaak noodzakelijk. Dit advies richt zich op technische en juridische zaken. Wiha kan u deze deskundigheid bieden. In de praktijk worden door Wiha voor projecten in heel Nederland bemalingsadviezen, watertoetsen en monitoringsplannen gemaakt. Naast het aanbod van diensten zoals dat op deze site beschreven wordt, is WIHA Grondmechanica steeds bereid met u mee te denken over problemen op ons vakgebied. Door onze talrijke relaties en onze eigen expertise komen wij samen met u tot een juiste oplossing.


Home
| Sitemap | Contact